Home > Wissel Bouw gespecialiseerd in Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wissel Bouw gespecialiseerd in Politiekeurmerk Veilig Wonen

Na allerlei berichten in de media, hebben ook wij besloten om voor onze woning het Politiekeurmerk Veilig Wonen binnen te halen. Aangezien wij wisten dat Wissel Bouw Epe hierin gespecialiseerd is, hebben wij contact gezocht met Arend Jan Vijge. Een afspraak was zo gemaakt. Wij hebben samen met Arend Jan op ongedwongen en vriendelijke wijze een inspectieronde in en om het huis gemaakt.
Binnen een week hadden wij keurig een prijsopgave binnen van de mogelijke aanpassingen welke voor ons het Politiekeurmerk Veilig Wonen zou opleveren. Een afspraak tot uitvoering van de werkzaamheden werd snel gemaakt. Chris heeft het werk keurig uitgevoerd (overigens was hij voor onze dochters al snel ‘Chrissie’. Ze vroegen iedere ochtend of ‘Chrissie’ nog kwam…).
Tijdens de werkzaamheden stuitte hij op een verrotte dorpel. Ondanks dat deze niet in de oorspronkelijke werkzaamheden was opgenomen, werd hier niet moeilijk over gedaan. Ook deze werkzaamheden zijn, na een prijsopgave vooraf, uitgevoerd. Meteen na alle werkzaamheden vond nog een finale ‘inspectie’ plaats door Arend Jan. Vervolgens werden wij de trotse eigenaren van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. O ja, de rekening was conform voorspelling. Wel net zo prettig. Ook leuk om te vermelden? Onze meiden kunnen niet wachten op de volgende klus van Wissel Bouw Epe!

Door: Familie Vosselman, Epe