Home > Bouwadvies

Advies over verbouw of uitbreiding

Het geven van advies en het begeleiden van bouwprojecten is een belangrijke tak van sport bij Wissel Bouw. De vakkundige ogen van onze medewerkers zien veel besparingsmogelijkheden en opties om efficiënt te werken. Daar hebben onze opdrachtgevers profijt van, bijvoorbeeld tijdens de bouw van een woning of een aanbouw. Hebt u ook behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op.

Bouwbegeleiding en coördinatie

Wissel Bouw begeleidt bouwprojecten van het begin tot het eind. Wij zijn graag uw ‘bouwvakkundig’ oog. Door het begeleiden en organiseren van uw bouwproject zorgen wij ervoor dat het bouwproces goed verloopt. Wij houden de touwtjes in de handen. Zo stemmen wij bijvoorbeeld alles af met de sloper, loodgieter, elektricien, stukadoor, tegelzetter, vloerenlegger of schilder. Daarnaast maken wij in samenwerking met verschillende teken- en architectenbureaus tekeningen. Ook de kostenraming stellen wij zo duidelijk mogelijk voor u op. Doordat wij de vaktaal spreken verloopt het proces soepel. Die winst is voor onze opdrachtgevers.

Onderhoud aan uw pand inplannen

Het onderhoud van uw woning of bedrijfspand is belangrijk. Dit is van groot belang voor de levensduur van uw pand. Door onze bouwkennis kunnen wij dit onderhoud tot in de puntjes verzorgen. Soms is het raadzaam om een inspectierapport op te laten stellen en aan de hand van het rapport een onderhoudsplan te maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wissel Bouw: voor het bouwen op zekerheid!